VSD/Scool

Wat is SCOOL

Schoolport Club Onderwijs & Omgeving Laak is een schoolsport-vereniging in stadsdeel Laak.

SCOOL is een samenwerkingsverband van zeven scholen en een groot aantal sportaanbieders en -verenigingen.
Sinds het schooljaar 2005 2006 wordt door SCOOL aan de leerlingen van zeven basisscholen in de wijk een groot aantal sportlessen aangeboden.

Een groot aantal van de SCOOL trainingen wordt gegeven op de Krajicek Playground en het Cruyff Court als ook in school, bv in het speellokaal of in de klassen.

Kinderen kunnen kiezen uit diverse naschoolse activiteiten. Hiervoor zullen ze zich moeten inschrijven en zijn ze ook verplicht alle bijeenkomsten te komen. In deze periode worden de volgende activiteiten aangeboden:

Skeeleren gr 4 t/m 8
Hiphop gr 1t/m8