BSO

BSO Kim Dak: elke dag een nieuw avontuur!

De Kameleon werkt samen met kindercentrum Kim Dak voor buitenschoolse opvang van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Als je kiest voor Kim Dak wordt je zoon of dochter door onze pedagogisch medewerkers van school opgehaald. Daarna kan je kind heerlijk spelen in onze splinternieuwe groepsruimte en op het avontuurlijke buitenspeelplein. Ook kunnen ze zich creatief uitleven in het atelier en naar hartenlust kokkerellen in onze riante keuken. Met een kinderboerderij en speeltuin op steenworpafstand is er ook volop keuze voor de allerkleinsten. Kom eens een kijkje nemen en sfeer proeven! We geven je graag een vrijblijvende rondleiding, zodat je zelf kunt ervaren hoe wij onze BSO-kids een onvergetelijke tijd geven.

Kom langs
Kim Dak is een van de 65 locaties van Dak kindercentra. Ons adres is:
– Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag, Telefoon: 070 307 20 10
– Unitmanager: Marjolijn Groenevelt
E mgroenevelt@dakkindercentra.nl
M 06 51 05 03 65
– Internet: www.dakkindercentra.nl
– Facebook: https://nl-nl.facebook.com/dakkindercentra

Please activate some Widgets.